Ja ho tenim tot preparat per a la IV Jornada de l’Esport, el 21 d’abril a Barcelona

Publicada el 30/03/2023

El divendres 21 d’abril, de les 09.00 h i fins les 19.00 h, tindrà lloc la IV Jornada de l’Esport, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i que se celebrarà a l’hotel Barcelona Catalonia Plaza de la ciutat comtal.

En aquesta jornada, que se centrarà en el treball interdisciplinari, podrem escoltar experts que ens presentaran les últimes actualitzacions en aquest àmbit d’actuació i ens transferiran coneixements que podrem aplicar a la nostra pràctica clínica diària, perquè, sens dubte, i com comenta el degà del CFC en la presentació de la Jornada “la fisioteràpia esportiva és un camp que ha evolucionat molt en els últims anys i la integració dels i de les fisioterapeutes en els equips professionals s’ha mostrat essencial per millorar el rendiment en esports individuals i col·lectius”.

La inscripció té un import de 30 euros per als col·legiats catalans i estudiants, 50 euros per als col·legiats de fora de Catalunya i 100 euros per a la resta d’assistents.

Les inscripcions s’obriran avui a les 12.00 h al web de la pròpia Jornada. De moment ja hi podeu trobar informació dels i les ponents i les activitats programades que es van confirmant.

Us convidem, també, a etiquetar i seguir la IV Jornada de l’Esport del CFC amb el hashtag #FisioEsportCFC

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×