El Col·legi i COCEMFE Catalunya signen un conveni per millorar la salut de les persones amb discapacitat física i orgànica

Publicada el 07/03/2023

El passat 2 de març, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i la Confederació de persones amb discapacitat física i orgànica de Catalunya (COCEMFE Catalunya) van signar un conveni marc de col·laboració. El degà del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, i el president de la Junta Directiva de COCEMFE Catalunya, Sr. Frederic Crespo, van rubricar un acord, l'objectiu del qual és promoure accions destinades a  millorar la salut de la població i, concretament, de les persones amb discapacitat física i  orgànica, així com realitzar accions destinades a millorar les condicions de l’exercici professional de la fisioteràpia. A la reunió també hi va assistir el Sr. Javier de Oña, secretari de COCEMFE Catalunya i subdirector general de la Fundació DKV Integralia.

Aquest acord entre ambdues entitats es durà a terme a través de convenis específics, que seran regulats i controlats per una comissió de seguiment integrada per dos representants de cada entitat.

Les línies generals de treball conjunt, que estaran orientades a la millora de la salut de les persones sense recursos per accedir a un tractament de fisioteràpia, se centraran en el suport a la divulgació dels programes, esdeveniments i actuacions que realitzin ambdues entitats mitjançant les seves webs respectives.

COCEMFE Catalunya coordina, impulsa i potencia activitats amb l’objectiu d’aconseguir la plena inclusió, promoció, defensa dels drets, autonomia personal i millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat física i orgànica.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×