Nou servei d'acompanyament i assessorament a l'emprenedoria

Publicada el 18/04/2023

Us comuniquem que dins del Servei d’Orientació Laboral que ofereix, des de fa temps, el Col·legi, hem posat en marxa un nou servei d'acompanyament i assessorament a l'emprenedoria, disponible per a tots els i les fisioterapeutes que desitgin desenvolupar un projecte relacionat amb la fisioteràpia.

El responsable d’orientar i assessorar els col·legiats i col·legiades és Carles Merino Anton, fisioterapeuta i fundador de Fisiofocus, la clínica Fisioteràpia i Salut, i fundador i director de la clínica Fisiopilates, que intentarà oferir una orientació detallada en la creació d'una empresa, amb consells pràctics i suport personalitzat en les diferents fases del procés, que van des de l'avaluació de les idees de negoci, la identificació de les oportunitats i els riscos, fins a la creació d'un pla d'acció per assolir els objectius, sigui quin sigui l’estat de desenvolupament en el qual es trobi el projecte.

Segons el degà del Col·legi, “aquest servei és una oportunitat per als professionals que desitgin emprendre, no només en la creació de centres i consultes de fisioteràpia, sinó que també hi tindran cabuda altres formats com són les noves tecnologies i la salut digital, un camp per explorar en la nostra professió i amb molt de potencial".

El servei d'acompanyament i assessorament a l'emprenedoria és una part important del compromís del Col·legi amb el desenvolupament professional, segons explica el degà "estem compromesos en ajudar les i els nostres col·legiats a assolir els seus objectius professionals. Amb el suport adequat, podem col·laborar a transformar les seves idees en realitat".

Els fisioterapeutes que desitgeu accedir al servei d'acompanyament i assessorament a l'emprenedoria podeu posar-vos en contacte amb el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a través del formulari que trobareu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×