Vols formar part de la borsa de treball del projecte “Salut a les escoles”?

Publicada el 27/04/2023

Al 2021, el Col·legi va actualitzar els continguts i va redissenyar el format de la formació del programa “Salut a les escoles”. L’objectiu principal d’aquest programa se centra a explicar als nens i nenes d’entre 8 i 10 anys, de forma didàctica i il·lustrativa, la relació entre el dolor musculoesquelètic i el risc de lesions amb el sedentarisme i la prolongació del temps d’inactivitat. Un segon objectiu és intentar acabar amb creences errònies o mites relacionats amb la càrrega del pes de les motxilles o les postures mantingudes en base a l’evidència científica actual.

Aquelles i aquells fisioterapeutes que desitgin participar en aquest projecte hauran de realitzar prèviament una formació online gratuïta. No obstant, en cas que ja l’hagueu realitzat i superat, no caldrà que la torneu a fer, però sí caldrà que us inscriviu de nou a la Borsa de Treball si voleu seguir formant-ne part. Tanmateix us informem que s’han fet algunes modificacions del material tenint present el feedback que hem rebut per part vostra i que disposeu d’un guió per tal de donar-vos el suport que pugueu necessitar.

Aquesta nova convocatòria per inscriure’s al curs de formació del projecte “Salut a les escoles” s’obrirà el dilluns dia 22 de maig a les 10.00 h i finalitzarà el 26 de maig de 2023. El curs, que es podrà realitzar entre el 31 de maig i el 14 de juny de 2023, té una durada aproximada de dues hores i s’imparteix a través del campus online del Col·legi. Un cop realitzada i superada la formació, us podreu inscriure a la Borsa de Treball del projecte fins el dia 23 de juny. Així podreu oferir xerrades als centres escolars en el transcurs del període 2023-25.

Aquesta formació oferirà estratègies pedagògiques per millorar la comunicació amb el públic infantil i així poder explicar de forma didàctica i il·lustrativa la relació entre el dolor musculoesquelètic i el sedentarisme, la falta de condició física i la prolongació del temps d’inactivitat, avaluar quines són les creences dels escolars i justificar la recontextualització i experimentar, mitjançant el joc, com és el cos, i com respon i s’adapta a diferents exercicis de força, equilibri i relaxació. També servirà per trencar creences errònies o mites relacionats amb la càrrega del pes de les motxilles o les postures mantingudes en base a l’evidència científica actual.

Per a més informació i inscripcions, clica aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×