Reclamació perquè els fisioterapeutes que treballen a la Pública siguin inclosos al subgrup A1 de l’EBEP

Publicada el 29/05/2023

Tal i com es va publicar el passat 13 d’abril, hem decidit sumar-nos a la iniciativa aprovada a l'Assemblea del 26 de novembre de 2022 del CGCFE, d’emprendre un projecte conjunt i coordinat per facilitar als fisioterapeutes que treballen a l'Administració Pública la presentació d’una reclamació individual, via administrativa i judicial, per a la requalificació i homologació al subgrup A1 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (EBEP).

Aquesta ha estat una reclamació rellevant i recurrent del col·lectiu de fisioterapeutes que treballen a l'Administració Pública, degut a què actualment se’ls inclou dins del subgrup A2.

Es considera convenient reiterar que la finalitat d'aquest projecte és intentar aconseguir la classificació al subgrup A1 per a totes les persones col·legiades, sigui quin sigui el seu nivell de titulació. Amb aquest objectiu s'estan seguint les directrius marcades pel despatx d'advocats encarregat del procés, el qual ha determinat que el més idoni és començar amb una primera fase, consistent a intentar aconseguir aquest reconeixement per als graduats que prestin serveis a administracions públiques (Serveis de Salut) i que ostentin la categoria del subgrup A2.

Si no s'aconsegueix per a aquests graduats, difícilment s'aconseguiria per als diplomats. Per contra, d'aconseguir aquest reconeixement per a tots els graduats, s'adoptarien les accions corresponents per fer-lo extensiu als diplomats.

Per tant, des del Col·legi es vol deixar clar que no estem davant d'un procés ni exclusiu ni excloent, sinó davant d'un projecte col·lectiu. I com a tal, s'informarà puntualment a tots sobre el desenvolupament d'aquesta primera fase del procés.

Es prega que les persones interessades estigueu atentes a l'esdevenir d'aquesta primera fase perquè, en el cas de resultar exitosa, permetrà avançar en la seva extensió.

El termini per inscriure's al procés finalitzarà el dia 18 de juny de 2023.

A continuació et facilitem informació relativa al cost que ha d'assumir cada participant i els  passos a realitzar en cas que confirmis la teva participació, juntament amb un document amb els dubtes més freqüents i la carta de compromís que cal signar en cas de voler formar part d’aquesta reclamació.


NOTA: Us informem que amb data de 16 de juny, el termini per inscriure’s al procés de reclamació s’ha ampliat fins el 2 de juliol de 2023.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×