Projecte de voluntariat a l'Índia amb la Fundación Vicente Ferrer

Publicada el 31/05/2023

Tal i com  es va aprovar a l’assemblea, el CGCFE col·labora amb la Fundación Vicente Ferrer en un programa a través del qual fisioterapeutes espanyols poden realitzar un voluntariat a l’hospital Bathalapalli a Anantapur, dins de l’estat d’Andhra Pradesh, a l’Índia.

Si t’interessa la proposta, cal que tinguis en compte la següent informació:

  • Està previst que l’estada, en la qual hi podran confluir fins a dos fisioterapeutes, sigui d’entre un mes i mig i dos mesos.
  • El període previst per realitzar les estades anirà des de juliol de 2023 a març de 2024.
  • Cal tenir un nivell d’anglès mig/alt.
  • Cal tenir coneixement de fisioteràpia neurològica (tant en nens com en adults), en uroginecologia, traumatologia i patologies cardiorespiratòries.
  • El viatge fins a l’Índia i el visat va a càrrec del CGCFE. La Fundación Vicente Ferrer s’encarregarà del manteniment i dels trasllats dins del país. El fisioterapeuta haurà de fer front a les altres despeses, com, per exemple, els trasllats entre l’aeroport i el domicili.

Si estàs interessat/ada a participar-hi envia una correu a proyectovferrer@consejo-fisioterapia.org i posa com a assumpte el teu nom i els dos cognoms. Al cos del correu hi hauràs d’escriure les teves dades de contacte, un breu currículum, així com les dates en què t’interessaria fer l’estada.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×