Activem un protocol de canvi del nom legal al nom sentit i/o de sexe

Publicada el 27/07/2023

Com ja ho havia fet fins ara, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya aposta novament per un context inclusiu que promogui i fomenti la igualtat i la no-discriminació per raó de sexe, orientació/identitat sexual, religió o ètnia entre les persones col·legiades.

Per aquesta raó, posem en marxa un protocol de canvi del nom legal al nom sentit i/o de sexe per a les persones col·legiades transsexuals, transgènere i intersexuals que es trobin al registre col·legial perquè siguin tractades i anomenades d'acord amb el nom sentit amb el qual s'identifiquen. S'aplicarà el canvi de nom i/o de sexe al carnet col·legial, sense implicacions jurídiques. Això suposa el canvi del nom legal pel nom sentit, substituint el nom legal en tot allò que no tingui implicacions legals/jurídiques al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i, a més, el canvi de sexe a la documentació o l'adscripció a “Altres”.

La sol·licitud s'ha de fer emplenant el formulari disponible a la pàgina web del Col·legi. Aquesta sol·licitud inclourà una declaració responsable de la persona sol·licitant, per la qual declararà conèixer la manca d'efectes jurídics de la sol·licitud esmentada si no va acompanyada d'una certificació justificativa del Registre Civil del canvi sol·licitat.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×