Un acte lúdic i solidari per celebrar el DIFT 2023. Ens veiem al teatre!

Publicada el 28/07/2023

Tal i com us vam anunciar, enguany celebrarem el DIFT amb un acte lúdic a Barcelona. Concretament el dissabte dia 7 d’octubre anirem al teatre per compartir amb companys i companyes de professió una estona d’oci on deixarem la feina i les obligacions a casa.

La cita és a les 20.00 h al Casino l’Aliança del Poblenou, on ens reunirem per veure l’espectacle Bona gent”, interpretat per Quim Masferrer, el conegut presentador de ‘El Foraster’ de TV3 que, amb la seva particular ironia ens acompanyarà en la celebració del DIFT 2023 amb un espectacle que és un homenatge al públic.

Les entrades es posaran a la venda el dia 4 de setembre a les 12.00 h a través d’aquest enllaç i tindran un preu únic de 15 euros. Cada col·legiat o col·legiada només en podrà comprar dues per facilitar que més companys i companyes puguin assistir a l’acte. No cal dir que, com és habitual, tota la recaptació recollida amb la venda d’entrades anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3, que aquest any gira al voltant de la salut sexual i reproductiva, un àmbit en el qual la fisioteràpia hi té molt a dir atès que ajuda a connectar la postura, la respiració i el sòl pelvià. T’hi esperem!!!!

I això no és tot!!! Si no hi pots assistir presencialment però vols col·laborar igualment amb La Marató de TV3, t’informem que hi haurà una fila 0 a la teva disposició per poder fer el teu donatiu.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×