El Consell Social organitza un taula de diàleg transgeneracional centrada en l’exercici professional en els grans hospitals públics de Catalunya

Publicada el 22/08/2023

Una vegada més, el grup actiu del Consell Social format pel Francesc Escarmís, el Xavier Oliver i l’Antoni Cabot us volem convidar a assistir i participar en la següent Taula de diàleg Transgeneracional, que serà la segona en aquest format o model.

Creiem que aquest model transgeneracional és molt interessant i enriquidor. Totes les mirades fetes amb el coneixement, la passió i el desig per millorar la nostra professió són una gran font d'inspiració per dissenyar les línies de desenvolupament del nostre exercici professional.

Aquesta vegada volem dialogar posant la nostra mirada transgeneracional en l'exercici professional en els grans hospitals públics de Catalunya.

Per això comptem amb la col·laboració dels següents companys i companya:

 - Sra. Teresa Greoles, fisioterapeuta col·legiada número 27. Actualment jubilada. La seva aportació tindrà una mirada molt llarga a través dels seus quaranta-sis anys d'exercici professional a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Ens oferirà la seva visió dels orígens i del seu desenvolupament tant assistencial com de formació i competència dels professionals de la fisioteràpia.

-  Sr. Claudio Caro, fisioterapeuta col·legiat número 987. Company de llarga experiència que està en el trajecte darrer de la seva vida professional. Ens aportarà la seva mirada experta del seu dia a dia a l'Hospital Joan XIII de Tarragona.

 - Sr. Denys Santa Marina, fisioterapeuta col·legiat número 9503. Ens aportarà la seva jove mirada, basada en els tretze anys treballant a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona, on ha desenvolupat assistència en totes les àrees. En els darrers set anys està centrat en  pediatria i oncologia.

Creiem que serà una Taula de diàleg molt satisfactòria per a totes i tots.

És per això que ens agradaria molt que vinguéssiu i que hi participéssiu, saludar-nos personalment i anar construint a poc a poc els canvis necessaris per a una fisioteràpia més eficient i així sevir millor a la nostra societat.

Anoteu bé:

  • Dia: Dijous, 14 de setembre
  • Hora: 19 hores
  • Lloc: seu del Col·legi

Les inscripcions s’obriran el 24 d’agost a les 10.00 hores. Us hi podeu inscriure aquí, on també trobareu més informació.

En finalitzar la Taula de diàleg, la Junta de Govern del Col·legi ens convida a un piscolabis.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×