Celebrem l’onzena edició de la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica (NME), centrada en les patologies d’alta prevalença i baixa complexitat

Publicada el 09/08/2023

Reserveu-vos la data, perquè el divendres 10 de novembre, en horari de 9.00 h a 19.00 h, tindrà lloc, a Barcelona, la XI Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica (NME), centrada en les patologies d’alta prevalença i baixa complexitat.

La Jornada, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, se celebrarà l’hotel Catalonia Barcelona Plaza de la ciutat comtal i acollirà experts i expertes tant nacionals com internacionals que ens presentaran les últimes actualitzacions en aquest àmbit d’actuació centrant l’atenció i posant el focus en dues articulacions: l’espatlla i el genoll.

Estem convençuts i convençudes que aquesta jornada serà un punt de trobada de fisioterapeutes que ens proveirà de coneixement i propostes de tractaments que podrem aplicar a la nostra pràctica clínica diària i millorar, així, l’atenció de fisioteràpia que donem als nostres pacients. 

Les inscripcions a la Jornada, que s’obriran demà dijous 10 d’agost a les 12.00 h, tindran un preu de 10 euros per a col·legiats i col·legiades, import que inclou l’esmorzar i que es destinarà íntegrament a projectes de caràcter social en fisioteràpia.

Ja tenim preparat el web de jornada amb tota la informació i detalls que necessites per obrir l’agenda i reservar-te la data.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×