Participació del Col·legi a la Diada Nacional de Catalunya

Publicada el 12/09/2023

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va ser convidat a l’acte institucional amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. L’acte, que va tenir lloc a les 10 del vespre amb les simbòliques Quatre Columnes de Puig i Cadafalch de Montjuïc com a part de l’escenari, va centrar el seu missatge en la llengua catalana, “Una llengua, molts accents”. El degà del Col·legi, Ramon Aiguadé, va assistir a l’acte, juntament amb nombrosos representants de la societat civil catalana.

A través d'una performance lingüística, música cantada, projeccions audiovisuals o la llengua de signes, l'acte va intentar mostrar l'ús de la llengua a tot el territori de parla catalana. Totes les actuacions musicals van ser interpretades en llengua de signes a càrrec de l’Associació Socio-Cultural Encantades.

A l’esdeveniment, hi van actuar diversos artistes i la cantant Luz Casal, acompanyada al piano per Josep M. Baldomà, va interpretar en català la cançó “Paraules d’amor” d’en Joan Manuel Serrat.

Vuit corals d’arreu del país van interpretar l’himne nacional, que va cloure l’acte institucional de la Diada d’enguany.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×