El CFC ofereix un servei gratuït i totalment confidencial per tenir cura de la teva salut mental

Publicada el 25/01/2024

El Col·legi ha signat un conveni amb la Fundació Galatea mitjançant el qual s’ofereix, a tots els col·legiats i col·legiades que ho necessitin, un servei gratuït i totalment confidencial de salut mental a través del Programa AFÍ (d'ajuda al fisioterapeuta).

Si patiu estrès professional, si sou addictes a alguna substància legal o il·legal, si creieu que podeu estar patint algun trastorn mental, si presenteu símptomes d'esgotament físic i mental, el CFC posa a la vostra disposició els serveis de la Fundació Galatea.

La Fundació Galatea va ser creada l'any 2001 pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, arran de l'experiència del Programa d'Atenció al Metge Malalt (PAIMM), i ja atén professionals de la medicina, la infermeria, la veterinària, la farmàcia, la psicologia, l’odontologia i el treball social.

Addiccions, trastorns mentals, estrès, depressions, burnouts... En qualsevol d’aquests casos, penseu que no esteu sols: deixeu-vos ajudar pel Programa AFÍ, sortir-vos-en és possible. La Fundació Galatea té els professionals adequats, des del primer moment us sentireu ben acompanyats i en bones mans, i tractaran el vostre cas amb total confidencialitat.

Una trucada confidencial al 93 567 88 56

Tot comença amb una trucada —absolutament confidencial, sense informar al Col·legi, ni a l’empresa, en cas que treballeu per altri— al telèfon 93 567 88 56, que posa en marxa tot el procés: us escoltarà un professional, us guiarà i us ajudarà. Començareu a tractar el vostre problema, començareu a solucionar-lo. Amb una trucada o amb un correu electrònic a fgalatea@fgalatea.org

*Més informació al telèfon 93 567 88 56 o al correu electrònic fgalatea@fgalatea.org

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×