Participa a l’FTP24 presentant comunicacions orals i/o pòsters

Publicada el 13/02/2024

Ja està activa la pàgina web del III Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP24), organitzat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que el mes de novembre de 2024 reunirà a Barcelona experts en tots els àmbits de la fisioteràpia.

Al web hi trobareu tots els ponents confirmats fins al moment i també un enllaç per presentar les vostres propostes de comunicacions orals i/o pòsters.

Comunicacions orals i pòsters

Els treballs de recerca, ja siguin estudis clínics, revisions bibliogràfiques o presentació de casos clínics, hauran de ser originals i es podran presentar en els següents formats:

  • Pòster: format de pòster físic, mida 120 cm x 90 cm i disposició vertical. Als pòsters acceptats se’ls assignarà un espai a la zona d’exposició així com un horari per a la seva defensa presencial.
  • Comunicació oral: exposició oral de 10 minuts. A les comunicacions acceptades se’ls assignarà l’horari i espai de presentació; després de la presentació s’obrirà un torn de preguntes per als assistents.

En cas que estiguis interessat/ada a participar-hi, aquí trobaràs el formulari per a la presentació de resums així com les bases completes de participació.

Pots enviar la teva proposta a partir de l’1 de març i fins a l’1 de juny de 2024. La resolució de l’acceptació serà comunicada el 9 de setembre de 2024.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×