Perquè nou mesos passen volant.... Obrim les inscripcions a l’FTP24!!

Publicada el 28/02/2024

Demà dijous 29 de febrer a les 18.00 h, just quan quedaran nou mesos per a la celebració de l’FTP24, obrirem les inscripcions a aquest esdeveniment que congregarà, els propers 29 i 30 de novembre al CCIB de Barcelona, ponents experts vinguts d’arreu del món que compartiran amb nosaltres coneixements, complicitats, punts de vista, reptes i sinergies.

L’FTP24 comptarà amb 9 sales simultànies en les quals hi seran presents tots els àmbits de la fisioteràpia (neuromusculoesquelètic, esportiu, geriàtric, neurològic, respiratori, pediàtric, sòl pelvià...). També hi haurà actes lúdics, tallers pràctics, fira comercial, exposicions, pòsters i comunicacions lliures, i moltes més sorpreses que anireu descobrint al llarg dels propers mesos.

Us convidem a fer la vostra inscripció abans del 30 de juny de 2024 i poder gaudir, així, d’un descompte en el preu. Més endavant us podreu inscriure als tallers que més us interessin i confeccionar l’FTP a la vostra mida, triant d’entre tota l’oferta, que serà molt àmplia. La inscripció a cada taller tindrà una preu de 10 euros. És imprescindible haver fet la inscripció al programa general del Congrés per poder inscriure’s als tallers.

No cal que trieu tots els tallers a la vegada, però heu de tenir en compte que els tallers tenen aforament limitat i, per tant, us podeu quedar sense plaça en aquell taller que tant us interessa.

Recordeu que qui ho vulgui tindrà també la possibilitat de presentar-hi un pòster i/o una comunicació lliure fins l’1 de juny. Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí

Us hi esperem!!!! Serà una molt bona ocasió per compartir experiències i coneixement durant dos dies seguits amb col·legues de professió catalans i d’altres comunitats i països, fer pinya i establir vincles.

Més informació i inscripcions, a partir del 29 de febrer, aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×