Diumenge 7 d’abril, pujada al Matagalls amb Fisiogan

Publicada el 13/03/2024

El proper 7 d’abril, a les 9.30 del matí, els col·legiats i les col·legiades tenen una cita ineludible amb el Grup d'Activitats a la Natura (Fisiogan) del Col·legi. Es tracta d’una pujada a peu al Matagalls pensada per a tots els públics, és a dir, una activitat ideal perquè hi vingueu en família.

Serà una ruta circular de 12 quilòmetres amb 720 m de desnivell i tindrà una durada aproximada d’entre 4 i 5 hores. És important que els i les participants vingueu amb roba i calçat adequat per fer l'activitat, a més d’esmorzar, dinar i aigua.

El punt de trobada serà a Collformic, davant del restaurant, al terme municipal d’El Brull (ctra. entre Seva i Palautordera) a les 9.30 hores i l'hora prevista per començar l'activitat serà a les 10.00 h. L'organització enviarà la ubicació exacta als mòbils dels i les participants un dia abans de l'activitat.

Tot i que l’activitat està bonificada al 100 % pel CFC, la INSCRIPCIÓ de tots els participants és obligatòria per una qüestió logística. En el cas de voler-hi venir amb menors d'edat, caldrà que adjunteu, a més a més, el FORMULARI D'AUTORITZACIÓ signat en el moment de fer la inscripció.

Des de Fisiogan esperem que us animeu a apuntar-vos-hi!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×