Organitzem la II Jornada de doctorands i recerca dins dels actes de l’FTP24

Publicada el 13/03/2024

En el marc de l’FTP, la tarda del divendres 29 de novembre celebrarem la II Jornada de doctorands i recerca, un espai de trobada d’investigadors i investigadores en fisioteràpia. Per poder assistir-hi, cal que formalitzis la teva inscripció a l’FTP24.

L’objectiu és reunir persones interessades en la recerca en fisioteràpia, persones que es vulguin iniciar en el procés doctoral, doctorands i doctorandes, doctors i doctores, etc.

Durant la Jornada gaudirem d’una conferència inicial sobre el procés doctoral, seguida de la presentació de grups de recerca i programes de doctorat (amb espai de networking posterior), presentacions de tesis recents i, finalment un espai de pitch amb la presentació de doctorands/es (també amb espai de networking posterior).

Us convidem a participar d’aquest esdeveniment presentant els vostres treballs en les categories de comunicacions lliures orals de:

  • Resums de tesi. Defensades a qualsevol programa de doctorat a partir del 2020 per part de fisioterapeutes col·legiats al CFC. El temps d’exposició oral serà de 7 minuts (seguit de 3 minuts per possibles preguntes, comentaris...).
  • Projectes de tesi. Inscrites a qualsevol programa de doctorat i realitzades per part de fisioterapeutes col·legiats al CFC. El temps d’exposició oral serà de 3 minuts (seguit de 1 minut per possibles preguntes, comentaris...).

En cas que estiguis interessat/ada a presentar el teu resum, aquí trobaràs el formulari per a la presentació de resums així com les bases completes de participació. Els resums s’hauran d’enviar per correu electrònic a recerca@fisioterapeutes.cat

Pots enviar la teva sol·licitud fins el 5 de juliol de 2024. Els projectes finalistes es comunicaran el 9 de setembre de 2024.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×