Us presentem un decàleg de bones pràctiques per a la prevenció de la violència sexual en l’exercici de la fisioteràpia

Publicada el 14/03/2024

Des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es pretén impulsar accions que incentivin la sensibilització del col·lectiu i l'establiment d'una cultura preventiva, i així evitar les possibles conductes inapropiades en l'exercici de la fisioteràpia. Per aquest motiu l'Observatori de Gènere ha elaborat i us vol presentar un “Decàleg de bones pràctiques per a la prevenció de la violència sexual en la relació fisioterapeuta-pacient”, que pretén ser una eina de sensibilització i conscienciació per al nostre col·lectiu per tal d’evitar situacions inapropiades, assetjament i abús sexual.

Amb aquesta nova publicació de l’Observatori de Gènere del Col·legi seguim fent palesa la nostra aposta per l’equitat i contra la desigualtat de gènere, l’assetjament i la discriminació dins del col·lectiu de la fisioteràpia, i insistim en la nostra postura de tolerància zero davant de conductes no subjectes a l'acte terapèutic realitzades per col·legiats i col·legiades.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×