Seguim programant cursos subvencionats pels fons europeus Next Generation. No et quedis sense plaça!

Publicada el 05/03/2024

El proper dijous 7 de març a les 19.00 h obrirem les inscripcions als nous cursos subvencionats pels fons europeus Next Generation que hem programat. Veureu que hem afegit noves ubicacions per tal de facilitar l’assistència a aquestes formacions a totes i tots els fisioterapeutes catalans d’arreu del territori.

Els nous cursos que posarem a la vostra disposició són:

Aquests cursos seran completament gratuïts per a les col·legiades i col·legiats del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. El percentatge d'assistència mínim obligatori per superar cada curs és del 80 %.

Et demanaríem que en cas de no poder assistir a algun dels cursos als quals t’hagis inscrit, ens ho comuniquis al més aviat possible per tal que un altre company o companya pugui ocupar el teu lloc.

Properament us comunicarem les edicions del Curs d’Exercici terapèutic en patologies d’alta prevalença i baixa complexitat. Estigueu atents als canals de comunicació del Col·legi perquè anirem programant més cursos, que han de servir per formar a més de 1.000 fisioterapeutes!

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×