Presentem la "Guia de bones pràctiques en salut digital i fisioteràpia"

Publicada el 16/04/2024

Atesa la situació mundial actual, en què la tecnologia i la salut digital estan transformant la manera en què s’ofereix l’atenció a la salut de la ciutadania, des del Col·legi hem cregut necessari elaborar una Guia de bones pràctiques en salut digital i fisioteràpia que serveixi per fomentar l'ús apropiat de la tecnologia per millorar la disponibilitat, l’eficiència i l'eficàcia dels serveis de fisioteràpia i ens ajudi a mantenir un equilibri entre la incorporació de les noves tecnologies i la preservació del contacte directe i presencial amb els pacients, tan important en la nostra professió.

A més, a la guia s’expliquen també les diferències entre salut digital i telefisioteràpia, quins són els seus avantatges i desavantatges, en quins casos pot ser útil i quines són les tipologies de teleassistència que la fisioteràpia pot oferir, tot això sense oblidar fer un esment a la legislació vigent que regula aquestes pràctiques.

Pots consultar la guia, aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×