Convocada la 55a Assemblea Ordinària del CFC, el 24 d’abril a Lleida

Publicada el 08/04/2024

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca totes les col·legiades i col·legiats a la 55a Assemblea Ordinària, que tindrà lloc el proper dimecres 24 d’abril a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona.

L’ordre del dia inclou cinc punts: informació dels acords adoptats per la Junta de Govern en compliment de l’acord de l’Autoritat Catalana de la Competència de terminació convencional de l’expedient 107/2020; presentació de la Memòria d’activitats del 2023; aprovació de l’estat de comptes del 2023, si s’escau; presentació i aprovació de les propostes de destinació del romanent del 2023, i precs i preguntes.

Una vegada més, l’Assemblea tindrà un format híbrid, de manera que hi haurà la possibilitat d’assistir de forma presencial a l’aula FM 0.03 de l’edifici de la Facultat de Medicina de la UdL (carrer Montserrat Roig, 2 de Lleida) o bé seguir-la en línia a través de la plataforma Zoom.

Per assistir-hi caldrà inscripció prèvia en ambdós casos a partir del proper 8 d’abril a través d’aquest enllaç, on podràs escollir l’opció que més s’ajusti a la teva disponibilitat:

  • Assistència presencial: inscripció fins dilluns 22 d’abril a les 12.00 h (migdia).
  • Assistència virtual: inscripció fins dilluns 22 d’abril a les 12.00 h (migdia).
    Rebreu la invitació per assistir a l’Assemblea online un dia abans de l’assemblea al vostre correu electrònic.

En el cas que trieu d’assistir a l’Assemblea de forma virtual, haureu de tenir present la següent informació:

Funcionament de l’assemblea online

  1. La col·legiada o col·legiat ha d’accedir a la reunió mitjançant l’enllaç facilitat pel CFC.
  2. Durant el transcurs de l’Assemblea, els assistents poden fer ús del seu dret de paraula en el moment que s’indiqui. En aquest punt, han de demanar la paraula pel xat de l’assemblea i s’han d’identificar obrint la càmera.
  3. Les votacions seran nominals amb càmera oberta, davant la qual les i els assistents emetran el seu vot.
  4. Si la col·legiada o col·legiat té un vot delegat, l’ha de fer arribar abans del dia 22 d’abril a les 13.00 h al correu secretaria@fisioterapeutes.cat, indicant la delegació del vot i adjuntant el document original de la delegació de vot digitalitzat amb signatura digital. En el cas de no tenir la delegació de vot amb signatura digital, s’ha de fer arribar l’original per correu certificat o postal exprés a la seu del Col·legi.

Per a la vostra valoració i coneixement, no més tard del 15 d’abril tindreu a la vostra disposició, al web del Col·legi, la documentació que s’hi presentarà i els vídeos informatius a aquest efecte. Per tal de fer més àgil el desenvolupament de l’acte, durant l’assemblea no s’exposarà la informació continguda en els vídeos i documentació annexa, procedint directament al debat, preguntes i votació.

Com hem fet en altres ocasions, realitzarem un sorteig on totes les col·legiades i col·legiats assistents optareu a l’obsequi de dos xecs regal de 150 euros cadascun, que podreu destinar a material o formació en fisioteràpia. De la mateixa manera, us comuniquem que amb posterioritat a l’Assemblea s’oferirà un pica-pica als assistents a l'acte.

Us recordem que l’Assemblea Ordinària és el màxim òrgan de govern del CFC. És on es prenen les decisions importants i es marquen les línies estratègiques del proper any, motiu pel qual, animem a tothom a participar-hi de forma activa.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×