Amb la finalitat de promoure el compliment de la normativa en matèria de defensa de la competència, així com la prevenció de futures conductes contràries a la LDC, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va oferir, el dia 6 de març del 2024, una formació en Dret de la competència impartida per l’advocat de l’Il·ltre. Col·legi d’Advocats de Lleida, Antonio José Calero Fernández.

L'objectiu d'aquest curs va ser posar en coneixement dels col·legiats i col·legiades la normativa en matèria del dret de la competència, així com els seus beneficis i prohibicions. També posar en coneixement dels assistents les possibles conductes infractores en matèria del dret de la competència en les quals es pot incórrer, així com els comportaments perjudicials a la lliure competència, aplicat a l'activitat específica dels professionals de la fisioteràpia.

A continuació, trobareu el vídeo de la sessió de formació per tal que aquells que no vàreu poder assistir a la mateixa, així com aquells que desitgeu veure-la novament, pugueu visionar-la i accedir al seu contingut en diferit:

 

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×