Els col·legis professionals estan sotmesos a la normativa de competència, segons disposa l’article 2 de la Llei 2/1974, de 13 de febrer, sobre Col·legis Professionals, amb independència de les funcions que exerceixin i el caràcter públic o privat de les mateixes.

 

Per això, des del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya volem donar compliment a la normativa en matèria de competència i contribuir a assolir una millor relació qualitat-preu dels serveis que presten els professionals de la fisioteràpia, a augmentar el poder d’elecció dels consumidors a través de diferents ofertes, i a contribuir al benestar, creixement i desenvolupament de l’economia.

 

A l’efecte, la Junta de Govern del CFC ha decidit adoptar i implementar un programa de compliment normatiu en matèria de defensa de la competència, així com realitzar una sessió de formació destinada a tots els col·legiats amb la finalitat de prevenir futures conductes contràries a la lliure competència.

 

Aquesta nova Política i Protocol de compliment en matèria de competència, com a expressió de la cultura ètica de compliment que forma part dels valors del CFC, constitueix l'element vertebrador i el marc comú per al compliment amb la normativa de competència per part del CFC.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×