IMPORTANT!! INFORMACIÓ ESSENCIAL PER A L’FTP22

Benvolgut/da company/a fisioterapeuta,

T’adjuntem informació IMPORTANT sobre el FTP22. Et recomanem que la llegeixis amb atenció.

 

Al fer la inscripció vas rebre un correu electrònic des del compte del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (webmaster@fisioterapeutes.cat) amb la confirmació de la teva inscripció i l’acreditació/butlleta d’accés al II Congrés Internacional de Fisioteràpia #FTP22. Porta-la impresa i podràs utilitzar el carril d’accés ràpid.

En el cas que no tinguis aquesta confirmació, et recomanem que revisis la safata de ‘Correu no desitjat’.

La inauguració del Congrés està prevista per al divendres 27 de maig a les 9.30 hores, a les sales 116-117, i anirà a càrrec de l’Honorable Sr. Josep Maria Argimon, conseller de Salut; el Sr. Gustavo Paseiro, president del CGCFE, i el degà del CFC, Sr. Ramon Aiguadé.

L’obertura de portes al recinte el divendres serà a les 08.45 h. Per evitar aglomeracions i cues, recorda portar la teva acreditació impresa, d’aquesta manera l’entrega d’identificadors i de la bossa de congressista podrà ser més àgil i podràs accedir al Congrés pel carril d’accés ràpid.

Et preguem puntualitat per ajudar a què tot surti bé i vagi a l’hora. El Congrés està pensat al mil·límetre perquè puguis gaudir-lo al màxim.

És molt important que tinguis la següent informació:

 1. COM ARRIBAR-HI. El Centre Convencions Internacional de Barcelona (CCIB - Fòrum) està situat a la plaça de Willy Brandt 11-14 de Barcelona. Tens diferents formes d’arribar-hi en transport públic
  1. Metro: L4 (El Maresme | Fòrum, línia groga)
  2. Autobusos: 7 (Diagonal – Pl. Llevant), H16 (Pg. Taulat – Pl. de Llevant) i V33 (Sant Ramon de Penyafort - Ronda Litoral)
  3. Si decideixes venir en cotxe, tingues present que hauràs de deixar-lo en un pàrquing. Els més propers són: Aparcaments B-SN i el pàrquing del Centre Comercial Diagonal Mar (on les tres primeres hores són gratuïtes).
    
 2. HORARI I ACCESSOS. És molt important que siguis puntual. Arriba amb temps per poder resoldre qualsevol imprevist que es pugui presentar. Divendres obrim portes a les 8.45 h i dissabte a les 8.30 h. Ho tens tot detallat al programa del congrés. L’accés al Congrés serà per la porta A, ubicada a la plaça Leonardo Da Vinci (a continuació de l’Hotel AC Barcelona Fòrum i davant del Museu Blau).  
   
 3. ÚS DE LA MASCARETA. L’ús de la mascareta no és obligatori. Malgrat això, en recomanem el seu ús, especialment a les sales amb major assistència.
   
 4. MENJAR I BEURE. La teva inscripció al Congrés inclou el coffee-break tant de divendres com de dissabte al matí. També trobaràs fonts d’aigua per tot el recinte on podràs omplir la teva pròpia ampolla. Tingues en compte que el CCIB no disposa de servei de restauració. A pocs metres del CCIB trobaràs diferents opcions per anar a dinar al migdia (especialment al centre comercial Diagonal Mar). Porta el teu menjar i vine a gaudir dels concerts a l’espai de la fira comercial.
   
 5. SERVEI DE GUARDA-MALETES. L’organització del Congrés ofereix aquest servei per a aquelles persones que necessitin dipositar la seva maleta en una sala. No es guardaran bosses de mà ni motxilles. La sala estarà controlada per personal del Congrés, però no ens podem fer responsables dels objectes dipositats.
   
 6. ACCÉS LLIURE A TOTES LES SALES. Les ponències i les masterclass són de lliure accés. Si una sala està plena, no hi podràs accedir. Arriba amb temps. Et recomanem que et creïs el teu propi programa i puguis gaudir al màxim de tot el que l’FTP t’ofereix. Està fet a la teva mida!
   
 7. TRADUCCIONS. A la sala plenària (sales 116-117) hi haurà traducció simultània. Recorda passar per l’espai habilitat per recollir els receptors. Caldrà deixar en dipòsit el DNI o el passaport i retornar el receptor en el mateix punt. La pèrdua del receptor tindrà una penalització de 240 € i la pèrdua de l’auricular, de 25 € (imports establerts pel CCIB). A la resta de sales, les traduccions seran consecutives i no serà necessari l’ús de receptors de traducció.
   
 8. INAUGURACIÓ. Tindrà lloc el divendres 27 de maig a les 9.30 hores, a les sales 116-117, i anirà a càrrec de Josep Maria Argimon, conseller de Salut; del degà del CFC, Ramon Aiguadé, i de Gustavo Paseiro, president del CGCFE. No te la perdis perquè tenim una sorpresa per a tu: projectarem dos vídeos dedicats a la nostra professió... tot un homenatge!
   
 9. FIRA COMERCIAL. Al Congrés hi trobaràs un fira comercial de més de 800 metres quadrats amb més de trenta estands d'empreses proveïdores de material, de formació i innovació. Visita-la! En aquest mateix espai se servirà el coffee break.
   
 10. PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS LLIURES, PÒSTERS I PITCH. A banda del programa oficial, s’han organitzat un seguit d’activitats paral·leles emmarcades en un programa lliure. Els pòsters estaran exposats el 27 de maig al hall del CCIB, els seus autors atendran les preguntes dels assistents el dissabte 28 de maig d’11.30 h a 13.00 h. Les comunicacions orals tindran lloc el dissabte 28 de maig de 9.00 h a 19.45 h, a la sala 127. I les presentacions del PITCH (concurs de projectes) es podran seguir el dissabte 28 de maig de 9.00 h a 11.00 h, a la sala 128. Pots consultar el programa lliure aquí
   
 11. MAP+ EXPERIENCE. MAP+ és una iniciativa que suma l’expertesa de diferents institucions per impulsar un hub d’innovació i tecnologia al servei de la medicina i l’atenció personalitzades. Les entitats promotores treballen conjuntament per configurar un ecosistema que integri empreses, universitats, administracions i teixit social al voltant de l’aprofitament de les noves tecnologies en el sector de la salut i social. Gaudeix de les seves ponències el divendres a la tarda a la sala 113.
   
 12. ACTIVITATS LÚDIQUES I CONCERTS. A la sala 111 tindràs la possibilitat d’assistir al concert de Northern Cellos (divendres 14.30 h) i Bipolar (dissabte 13.30 h) i a les sessions lúdiques que hem preparat per a tu d’Activitat Física Terapèutica, a càrrec dels companys del MUAFT (Màster Universitari d’Activitat Física Terapèutica de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna). Consulta aquí els horaris.
   
 13. AFTERWORK AMB REFRIGERI I MÚSICA AMB LIA JENSEN. Refrigeri i música amb Lia Jensen, en un afterwork que tindrà lloc a l’Hotel Barcelona Fòrum, el divendres, 27 de maig a les 20.30 h. Imprescindible inscripció prèvia. Preu: 10€ (places limitades). Finalització: 22.00 hores.
   
 14. CLOENDA. Dissabte 28 de maig, a les 20.00 h, les sales 116-117 acolliran la cloenda del Congrés, que anirà a càrrec del degà del Col·legi, Ramon Aiguadé, i de la vocal de la Junta de Govern, Yolanda Sánchez. Aprofitarem l’ocasió per entregar els premis del Congrés en quatre categories: guanyador del concurs de projectes, millor comunicació oral, millor pòster i el tuit d’or. I també hi ha una sorpresa que no podem revelar, però que t’encantarà!
   
 15. APP DEL CONGRÉS. Recorda que tens a la teva disposició l’app del Congrés, gratuïta per a Android i iOS, en català i castellà, amb la qual podràs consultar el programa de masterclass i ponències, i el plànol de l’FTP22.
   
 16. FES SERVIR EL HASHTAG #FTP22. Com cada una de les nostres jornades, aquest Congrés també té un hashtag específic. Fes-lo servir perquè els companys i companyes de l'entorn virtual #FTP22 sàpiguen què opines o allò que has trobat més interessant. No oblidis etiquetar a @colficat
   
 17. LLETRES CORPÒRIES I MARCS D’INSTAGRAM. Repartits pel recinte trobaràs unes lletres corpòries i uns marcs d’Instagram amb els quals podràs fer-te fotos. Puja-les a les xarxes i comparteix-les fent servir el hashtag #FTP22      i etiqueta’ns (@colficat)
   
 18. EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA “CICATRICES”. Durant els dos dies del Congrés, al hall de la planta baixa podràs visitar el projecte itinerant de l’artista Claudia Quintana, en col·laboració amb l’Associació contra el Càncer a Barcelona. Es tracta d’un recull d’imatges que plasmen la bellesa i la història d’acceptació de dones que han passat per quiròfan, majoritàriament a causa del càncer de mama.
   
 19. DESCARREGA’T FITXERS PRÈVIAMENT AL CONGRÉS. Alguns ponents han volgut que tinguis informació prèvia a la seva ponència o masterclass. En alguns casos és per ampliar informació i, en d’altres, per oferir-te la possibilitat de visionar prèviament el PPT que utilitzaran. Pots veure i/o descarregar els fitxers aquí
   
 20. LLIBRE D’ACTES i DOI. Tindràs al teu abast, en un repositori digital públic, gran part de les ponències, comunicacions lliures i els pòsters presentats al Congrés. Aquests documents estaran disponibles a partir de l'endemà que finalitzin les jornades a la pàgina scientificmedicaldata.com/pages/ftp22. ScientificBigData.com posa a la nostra disposició la seva plataforma que opera amb Open Access i incorpora l’assignació d’un identificador DOI únic per a cada publicació (el copyright pertany sempre al seu autor).
   
 21. CERTIFICATS D’ASSISTÈNCIA AL CONGRÉS. Els certificats d’assistència al Congrés s’enviaran per correu electrònic uns dies després de la seva celebració.
   
 22. INCIDÈNCIES. Per a qualsevol problema que tinguis, a la planta baix hi trobaràs un mostrador d’incidències, en el qual hi haurà personal del Col·legi disposat a ajudar-te.
   
 23. VOLUNTARIS I PERSONAL DEL COL·LEGI. Per tot el recinte trobaràs voluntaris i personal del Col·legi que et podran donar un cop de mà amb la ubicació dels espais i les activitats. Ens trobaràs fàcilment ja que anirem identificats amb samarretes de colors rosa i fúcsia. No dubtis a preguntar-nos el que necessitis!
   
 24. WIFI. L’espai del II Congrés Internacional de Fisioteràpia no disposarà de wifi per als assistents.
   
 25. VINE I GAUDEIX! El Congrés és un lloc per disfrutar, especialment després d’aquest temps de pandèmia. Gaudeix-lo amb respecte. Serem 1.800 persones. Et demanem paciència i comprensió si en algun moment la mobilitat no acaba de ser del tot fluïda.

                                                                                                                       

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×