Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) celebra el Dia de la Fisioteràpia (DIFT) amb una sèrie d'activitats, que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy, l'any 1951.

Enguany hem unificat l'activitat a tot el territori i celebrarem una cursa d'orientació per equips a les diferents localitats que acolliran el DIFT 2022.

La Secció Territorial de Camp de Tarragona celebrarà el DIFT 2022 a la localitat de Torredembarra el dia 2 d’octubre, donant el tret de sortida a les 10 del matí a Can Bofill, al final del Passeig Marítim.

La cursa tindrà una durada de 2 hores i consisteix a trobar unes balises amagades i respondre preguntes sobre fisioteràpia en diferents zones de cada poble o ciutat, per equips d'entre 2 i 5 persones.

Aquesta trobada estarà amenitzada pel DJ Aleix Ballesté, qui ens farà gaudir de la música en finalitzar la cursa, mentre degustem un merescut esmorzar saludable.

El preu de la inscripció a l’activitat és de 5 euros per persona i inclou una samarreta, una bossa amb marxandatge i l'esmorzar.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, com entitat sense ànim de lucre que és, destinarà tots els beneficis recaptats en les diferents activitats a “La Lliga contra el Càncer”.

Vine i participa amb el Col·legi al DIFT 2022, ajuda'ns a fer promoció de la salut i de la fisioteràpia.

T'hi esperem!

 

Inscripció DIFT 2022

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×