Cercadors de feina

Els cercadors de feina són motors de recerca que permeten fer una selecció d'ofertes en funció d'un o més criteris, alguns, a més, permeten la inscripció i envien les ofertes de treball que compleixin els requisits que busca el candidat. N'hi ha de públics i privats, i poden ser gratuïts o de pagament.

Públics

 Servei d'Ocupació de Catalunya – Feina activa

 Xarxa de serveis públics d'ocupació de la Diputació de Barcelona

 INEM

Grup Sagessa

Privats

 Cv10 Borsa de treball

 Infoempleo

 Infojobs

 Inforesidencias

 Monster

 Neuvoo

 Opcionempleo

 Primer empleo

 Trovit

Voluntariats

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya no desenvolupa programes propis de cooperació o ajuts al desenvolupament, tanmateix convoca anualment ajuts destinats a contribuir en la millora de la salut i, especialment, en la millora de les condicions sanitàries en matèria de Fisioteràpia.

Les entitats públiques de gestió de projectes de cooperació i voluntariat són:

Organisme de la Generalitat de Catalunya responsable de gestionar les polítiques de cooperació al desenvolupament i acció humanitària. Està adscrita al Departament de Vicepresidència. És el principal instrument del Govern i la ciutadania de Catalunya per sumar-se a la comunitat internacional en el compromís per construir un món més just i solidari, i treballar per garantir l'accés als drets fonamentals i al lliure desenvolupament de les persones i els pobles d'arreu del món.

És un espai pensat per als ciutadans i ciutadanes que desitgen informar-se sobre el voluntariat, saber com funciona i com s'organitza, conèixer on i com prendre'n part, buscar entitats i activitats concretes que estan en funcionament per poder-hi participar. 

Buscar feina a l'estranger

Per tal de poder exercir legalment la professió a qualsevol país estranger és imprescindible realitzar l'homologació del títol. Tot i que hi ha diferències entre els països, a nivell genèric, cal realitzar 2 tràmits:

  • Acreditació del títol espanyol de diplomat en Fisioteràpia / Grau en Fisioteràpia.
  • Homologació del títol per l’entitat competent al país de destí, habitualment Ministeri de Sanitat / Educació o bé una agència d’avaluació de professions sanitàries acreditades.

En el següent enllaç trobareu informació sobre l'homologació als països de destí més habituals, per a altres destinacions podeu contactar amb el Departament Professional del Col·legi per correu electrònic professional@fisioterapeutes.cat o per telèfon 93 207 50 29.

Enllaços d'interès

 

 Portal europeo de la movilidad profesional

 Associacions estrangeres de fisioterapeutes. En aquest enllaç del web de la WCPT  trobareu les dades de contacte de les associacions internacionals de fisioterapeutes.

 Consolats / Ambaixades.

Els Consolats d'Espanya a l'exterior són centres de prestació de tota una gamma de serveis juridicoadministratius destinats a tenir efectes i validesa a Espanya i que, per tant, faciliten la relació o vinculació amb el nostre país dels ciutadans espanyols o dels estrangers connectats per algun motiu amb Espanya. Aquests serveis es presten aplicant la legislació espanyola pertinent i atenint-se als requisits que aquesta marca. El Ministerio de Asuntos Exteriores facilita un enllaç on trobar les adreces dels consolats espanyols al món.

Documents

 FAQ's - Guia laboral primeres feines Departament de Treball - Generalitat de Catalunya

Convenis

Un conveni col·lectiu és un acord escrit relatiu a les condicions de treball (relacions laborals, sous, jornada, descansos, vacances, capacitació professional, acomiadaments, definició de les categories professionals) i d'ocupació, celebrat entre un empresari, un grup d'empresaris o una o més organitzacions d'empresaris, per una part, i, per l'altra, una o més organitzacions representatives de treballadors o, en absència d'aquestes organitzacions, representants dels treballadors interessats, degudament escollits i autoritzats per aquests, d'acord amb la legislació nacional. La durada dels convenis és variable però habitualment sol ser de quatre anys.

Relació de convenis per especialitats

A continuació trobareu la relació dels convenis d'aplicació més habituals en l'àmbit de la Fisioteràpia.

Podeu consultar tots els convenis vigents a Catalunya amb el Cercador de Convenis de la Generalitat de Catalunya.

Calculador de sous

Amb aquesta aplicació podeu calcular el sou brut dels diferents convenis en funció del nombre d'hores mensuals treballades. Només cal que entreu la xifra a la casella corresponent per obtenir el càlcul.

 Calculadora de sous

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×