Signat el conveni entre la Fundació Galatea i el CFC, que fa possible el Programa AFÍ (d’ajuda al fisioterapeuta)

Publicada el 23/10/2017

El president de la Fundació Galatea, expresident del Col·legi de Metges de Barcelona i col·legiat honorífic del CFC, Miquel Vilardell, i el degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Manel Domingo, han signat aquest dilluns el conveni que dóna cos al Programa AFÍ (d’ajuda al fisioterapeuta).

El Programa AFÍ està pensat perquè tots els col·legiats que ho sol·licitin puguin rebre, amb tota confidencialitat i gratuïtament, els serveis que ofereix la Fundació Galatea, que tracta casos d’addiccions, trastorns mentals, estrès, depressions i burnouts, entre d’altres.

A l’acte de la signatura hi han estat presents la coordinadora de Programes de la Fundació Galatea, Anna Mitjans; la responsable del Servei d’Acollida de la Fundació Galatea, la doctora Carme Bule i el secretari de la Junta de Govern del Col·legi de Metges de Barcelona, el doctor Gustavo Tolchinsky.

Tal i com explicàvem en un article anterior, la Fundació Galatea atén ja a professionals de la medicina, la infermeria, la veterinària, la farmàcia, la psicologia, l’odontologia i el treball social. I des d’ara, també als fisioterapeutes.

Només cal trucar al 93 567 88 56 o enviar un correu electrònic a fgalatea@fgalatea.org i us atendran amb total confidencialitat —sense informar ni al Col·legi; ni a l’empresa, en cas que treballeu per altri.

*Llegiu aquí l’article on explicàvem en què consisteix el Programa AFÍ (d’ajuda als fisioterapeuta).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×