El CFC celebra el Dia de la Fisioteràpia amb el “DiFT Challenge”, un circuit d’obstacles solidari, a Reus

Publicada el 11/10/2018

El proper dissabte 27 d’octubre al matí tindrà lloc a Reus el DiFT Challenge, un circuit d’obstacles per a tots els públics, cronometrat i solidari, organitzat per la secció tarragonina del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

El DiFT Challenge consistirà en un circuit d’obstacles de 10 estacions, a l’aire lliure i dues categories: infantil (dels 7 als 12 anys) i adults (aquesta, amb dos nivells de dificultat).

Aquesta matinal esportiva, festiva i solidària tindrà lloc a la plaça de l’Univers de Reus (al costat de La Fira Centre Comercial) des de les 10h del matí fins a les 14h.

Les inscripcions es faran el mateix dia a la carpa del CFC. L’import (un donatiu, cadascú en decideix la quantitat) anirà destinat íntegrament a les ONG Lliga contra el càncer i Fisios Mundi.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica de record del DiFT Challenge, i, en acabat, aigua i fruita per recuperar forces.

Des del CFC convidem tots els col·legiats a participar-hi, acompanyats d’amics i familiars.

Fomentem l’activitat física a l’aire lliure i en família entre tots.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×