Convocatòria de resums per al III Meet Up de Neurologia de la Comissió de Neurologia del CFC (2019)

Publicada el 03/10/2018

El dissabte 16 de març de 2019 tindrà lloc a Barcelona el tercer el Meet Up de Neurologia, que organitza anualment la Comissió de Neurologia del CFC, i per al qual ja podeu enviar resums de casos clínics que hi vulgueu presentar.

Els casos clínics, al Meet Up, s’hauran de presentar al públic en format vídeo i l’objectiu és que els fisioterapeutes hi exposin els seus casos més interessants, estranys o complicats de cara a un raonament clínic.

Hi poden participar tots els fisioterapeutes col·legiats i el cas, presentat en vídeo, pot tenir dos enfocaments: a) mostrar nous abordatges terapèutics, abordatges que siguin menys coneguts, la translació d'alguna evidència científica o raonament clínic a la pràctica clínica o qualsevol altre idea de raonament clínic. O b) un cas clínic obert, que plantegi dubtes d'abordatge, amb la intenció que els companys puguin aportar idees per replantejar el tractament.

El vídeo ha de tenir una durada aproximada de cinc minuts i ha de mostrar clarament la història clínica del pacient que el protagonitza, així com l'abordatge que es vol mostrar o el dubte que el col·legiat vol compartir amb tots els assistents.

Els membres de la Comissió de Neurologia del CFC faran la selecció dels vídeos presentats, seguint criteris de claredat en la presentació del cas.

Al final de la trobada, els assistents votaran el millor vídeo presentat.

Inici de la convocatòria:  8 d'octubre de 2018

Data límit d’enviament: 20 de desembre de 2018

Comunicació dels resums seleccionats: 28 de desembre de 2018

CONSULTEU AQUÍ LA CONVOCATÒRIA COMPLETA.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×