Vot electrònic fins avui a les dotze de la nit, i arribarà el moment del vot presencial

Publicada el 14/11/2018

Fins a la mitjanit d’aquest dimecres 14 estarà habilitat el vot electrònic: si voleu usar aquesta opció, seguiu les instruccions del correu electrònic que vau rebre dilluns.

A partir de demà dijous, arriba el moment de votar presencialment —qui encara no ho hagi fet per correu postal o amb el vot electrònic.

El vot presencial, a les seccions territorials de Tarragona, Lleida i Girona serà el dijous 15, d’11.00h a 14.00h i de 16.00h a 19.00h.

A la seu central de Barcelona, el vot presencial es podrà fer efectiu el dissabte 17, de 10.00h a 20.00h, sense pausa al migdia.

A les seus de Girona, Lleida i Tarragona només hi poden votar presencialment els col·legiats que tinguin registrada a la base de dades del Col·legi l'adreça personal en un municipi de la província corresponent.

En canvi, a la seu de Barcelona hi pot votar tothom, sigui de la província que sigui, sempre i quan no hagi votat abans presencialment a les seus territorials, per correu postal o mitjançant vot electrònic.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×