La XI Trobada Anual de la Secció Territorial de Tarragona estarà dedicada a la “Rehabilitació de lesions en esports col·lectius”

Publicada el 04/04/2018

La Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebrarà la seva XI Trobada Anual, el proper dissabte 14 d’abril de 2018 al matí, al campus Catalunya de la URV, i dedicarà la jornada a la “Rehabilitació de lesions en esports col·lectius” oferint un seguit de conferències.

La jornada començarà a dos quarts de deu del matí i acabarà a quarts de dues i, durant aquestes quatre hores, hi intervindran Francisco Javier Rubio, metge de l’Esport; Joan Álvarez; fisioterapeuta; Silvia Treviño, llicenciada en Medicina i Cirurgia; Cristina Adillón, fisioterapeuta, i Aina Auqué, diplomada en Nutrició Humana i Dietètica.

L’objectiu de la jornada és motivar els col·legiats de la província tarragonina a participar de manera activa en les diferents activitats i crear un punt de trobada on compartir coneixements i experiències davant diverses patologies i les diferents opcions de tractament.

Tots els col·legiats dels CFC hi estan convidats, només cal formalitzar la inscripció a través de la web del Col·legi. Hi haurà pausa-cafè a quarts de dotze.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×