46a Assemblea Ordinària: Volem que sigui especial!

Publicada el 10/12/2019

El proper dimarts 17 de desembre, a les 18.30 en primera convocatòria i a les 19.00 en segona, tindrà lloc a la seu central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya la 46a Assemblea Ordinària i, per complementar la jornada, a les 17.30 hem programat una conferència que porta per títol: Exercici terapèutic i fragilitat: què podem fer?

La xerrada anirà a càrrec de Joan Ars, graduat en Fisioteràpia i màster en Activitat Física Terapèutica, que ens parlarà sobre les conseqüències del sedentarisme i el suport científic existent que justifica l’abordatge amb exercici en situacions de  fragilitat.

Per arrodonir del tot aquesta última trobada amb vosaltres, en acabar, s’oferirà als assistents una copa de cava i torrons i a més també realitzarem un sorteig on tots els col·legiats assistents optareu a l’obsequi de tres xecs regal (200, 150 i 100 euros, respectivament) destinats a la formació en l’àmbit de la Fisioteràpia que vosaltres mateixos escolliu (tant pròpia com externa). Un regal de Nadal ben avançat! T’ho perdràs?

Inscriu-te a la conferència AQUÍ

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×