Reserveu-vos el 13A: 1a Trobada de Fisioterapeutes del Garraf

Publicada el 25/03/2019

El proper dissabte 13 d'abril, a les 12.00h, tindrà lloc al port de Vilanova i la Geltrú la 1a Trobada de Fisioterapeutes del Garraf, que organitza el Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Garraf del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) amb l’objectiu de donar-se a conèixer entre els professionals de la comarca i recollir idees.

“Es tracta de saber què esperen del Col·legi els fisioterapeutes de la zona i què els podem aportar en l'àmbit de la Fisioteràpia, cosa que servirà també per fer pinya entre els professionals i, alhora, per millorar l’atenció als pacients de la zona”, han explicat els organitzadors.

Les inquietuds que es detectin durant la trobada ajudaran també a pensar possibles accions de caràcter formatiu i el tema de futures trobades i xerrades.

El lloc escollit per celebrar la trobada és el local ‘Feeling Vilanova’, situat al Moll de Ponent 3-4, de la Rambla del Port de Grand Marina de Vilanova i la Geltrú. La inscripció té un cost de cinc euros.

Tota la informació i INSCRIPCIONS, AQUÍ.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×