Ja podeu consultar les ‘Recomanacions per a l’ús no sexista del llenguatge en Fisioteràpia’

Publicada el 10/04/2019

És important què diem, però també com ho diem, i per això una de les primeres accions que ha dut a terme l’Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha estat elaborar unes Recomanacions per a l’ús no sexista del llenguatge en Fisioteràpia, que ja podeu consultar a la web del CFC.

L’objectiu d’aquesta eina és establir les mesures necessàries per incorporar la perspectiva de gènere a la comunicació de Fisioteràpia. Ras i curt: donar pautes sobre l’ús no sexista del llenguatge, aplicables a l’àmbit sanitari, la docència, la gestió clínica i la investigació.

Des del Col·legi us animem doncs a fer-vos vostres aquestes recomanacions —és un PDF entenedor i il·lustratiu de només 12 pàgines—, que ens ajudarà a no reforçar a través del llenguatge les desigualtats de gènere.

I us recordem també que encara està en marxa l’enquesta amb què l’Observatori pretén mesurar el grau de coneixement del col·lectiu sobre la igualtat de gènere i, alhora, detectar possibles desigualtats.

Seguim treballant així, entre totes i tots, per l’equitat en la Fisioteràpia (#EquitatFisio).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×