La reunió anual de la ST de Lleida del CFC inclou una conferència sobre Fisioteràpia aquàtica

Publicada el 29/05/2019

Trobada i xerrada sobre un tema d’interès creixent per a la professió, no us perdeu aquest programa doble: el proper dissabte 29 de juny, la Secció Territorial de Lleida del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) celebrarà la seva reunió anual, que inclourà una conferència sobre Fisioteràpia aquàtica. Podeu inscriure-us-hi, aquí.

La Jornada tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Lleida i començarà a les 9.30 h amb la reunió, que serà el moment de repassar les activitats dutes a terme per la secció territorial lleidatana a llarg de l’any passat i, alhora, d’informar de les que té previstes per al 2019.

Tot seguit, a les 10.30 h, arribarà el torn de la conferència que impartirà la fisioterapeuta Anna Verdú sobre Fisioteràpia aquàtica i els beneficis físics i psicològics que ens pot aportar la seva pràctica.  

L’interès per la Fisioteràpia aquàtica creix cada cop més: per aquest motiu es fa indispensable que, com a col·lectiu, coneguem tots els exercicis i moviments que poden realitzar-se a l’aigua, guiats sempre per fisioterapeutes i amb finalitats terapèutiques i preventives.

La Fisioteràpia a l’aigua no substitueix les tècniques habituals de rehabilitació i recuperació sinó que integra i complementa tot el procés.

Així, Verdú abordarà des del concepte de Fisioteràpia aquàtica en si, fins a la importància de conèixer les principals propietats de l’aigua, passant pel material que s’utilitza, les diferents tècniques i, fins i tot, la preparació dels usuaris abans d’entrar a l’aigua.

A les 11.30 h està previst un torn de preguntes i, finalment, la Secció Territorial de Lleida oferirà un pica-pica a tots els assistents.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×