Aprovats, en l’Assemblea General, l’estat de comptes i la proposta de distribució del romanent 2018 d’acord amb l’enquesta realitzada el passat mes de maig

Publicada el 18/06/2019

Aquest passat dissabte 15 de juny, un cop acabada la I Jornada Transpirinenca, va tenir lloc al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu, a La Seu d’Urgell, la XLV Assemblea General Ordinària del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC).

La que significa la principal trobada de col·legiats i col·legiades del CFC va començar puntualment a les 19.30 h, i va servir, entre altres coses, per aprovar per majoria (amb una abstenció) l’estat de comptes del 2018, i per unanimitat la proposta de la Junta de Govern d’invertir els 157.064,62 euros del romanent de l’exercici positiu del 2018 seguint els resultats de l’enquesta realitzada el passat mes de maig.

Un altre punt important de la cita va ser la presentació de la Memòria d’activitats del 2018 en què destaca l’augment considerable d’altes de centres (190 el 2018, pels 36 del 2017); la històrica prevalença de dones entre el col·lectiu (66%), així com d’una franja d’edat eminentment jove, el 42% tenen entre 30 i 40 anys.

En aquest sentit, la presentació de la Memòria va posar xifres a l’augment significatiu d’ofertes publicades a la Borsa de Treball del CFC (més de mig miler) per satisfer la demanda creixent, i va aprofitar per recordar a col·legiats i col·legiades la necessitat d’estar donats d’alta de les llistes de distribució, que són una de les vies de comunicació directa del Col·legi i, per tant, la millor manera d’estar al dia en quan a notícies sobre la professió i el Col·legi, activitats, formació, serveis col·legials i avantatges.

Així mateix, la Junta va repassar també l’augment d’accions realitzades per combatre l’intrusisme (més d’un centenar) i va confirmar l’anunci de la creació d’un nou grup de treball dedicat a aquesta problemàtica i que ja està treballant en propostes per abordar aquestes qüestions.

L’Assemblea va ser també una bona ocasió per posar de manifest l’augment dels ajuts que el Col·legi ha destinat a les famílies del col·lectiu al llarg del 2018, així com per anunciar la previsió d’incrementar-los encara més al llarg d’aquest any.

Es va aprofitar l’avinentesa per anunciar l’inici del servei d’assessoria del CFC, a La Seu d’Urgell, a partir de setembre, així com l’augment del nombre d’ajuts a la recerca, amb la intenció que puguin gaudir-los encara més persones.

En relació al Club CFC, que continua a ple rendiment gràcies a la Laura Martínez, responsable d’aquestes accions, es va fer palès que més de mil col·legiats s’han beneficiat de les ofertes i promocions d’aquest servei del Col·legi, entre les quals destaquen ofertes de formació transversal (248), entrades per a espectacles (187) i descomptes en carburants (164). Descobriu tots els avantatges que us té reservats el Club CFC.

Al final de la trobada, els col·legiats i les col·legiades presents van aprofitar enraonar entre ells i amb la Junta de Govern del CFC mentre berenaven.

Aprofitem aquestes línies per agrair a l’amfitriona i recent creada Secció Territorial de l'Alt Pirineu i Aran la seva tasca i ajut durant tot el dia, tant a la 1a Jornada Transpirinenca com a l’Assemblea, atès que van ser clau per l’èxit d’ambdues activitats. Un plaer compartir-ho amb tots vosaltres, companys i companyes!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×