Horari d’estiu, a la seu barcelonina del CFC i una renovada sala d’espera

Publicada el 19/07/2019

A partir d’aquest dilluns 22 de juliol i fins el proper dimarts 10 de setembre, l’horari d’atenció als col·legiats del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) serà de les 9.00 h a les 15.00 h, ininterrompudament.

Així mateix, el personal del Col·legi seguirà atenent-vos tant presencialment, a la seu barcelonina del CFC del carrer Segle XX, 78, com a través del telèfon 93 207 70 22 o el correu electrònic cfc@fisioterapeutes.cat

30 noves col·legiacions per setmana

Des de la finalització del curs acadèmic 2018-2019 a les diverses universitats on s’imparteix el grau de Fisioteràpia i fins a l’equador del mes de juliol, la mitjana de col·legiacions presencials de nous professionals ha estat de gairebé d’una trentena per setmana.

En aquest sentit, la seu barcelonina del CFC acaba d’habilitar un nou espai, a l’entrada, a mode de sala d’espera per a les persones que esperen a ser ateses.

Bon estiu a tothom

La Junta de Govern del CFC aprofita l’avinentesa per desitjar un molt bon estiu a tots els col·legiats i col·legiades i per recordar-vos que les portes del Col·legi estan obertes per a tot allò que necessiteu.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×