La Comissió de Pediatria organitza un conferència online sobre el tractament amb la teràpia Vojta

Publicada el 09/09/2020

El proper dimecres 23 de setembre, a les 16.30 h, la Comissió de Pediatria del CFC, juntament amb la SEFIP, realitzaran una conferència online a través del canal de YouTube del CFC, que porta per títol Tractament segons Vojta: perspectives de la neurologia del desenvolupament.

La formació, que tindrà una durada de dues hores i serà en anglès (traducció consecutiva a càrrec d’Elena Contell i Verónica Robles), la conduirà Mijna Hadders-Algra, professora de Neurologia del Desenvolupament a l’Hospital de Nens de Beatrix del Centre Mèdic de la Universitat de Groningen, als Països Baixos. La conferència versarà sobre l’evidència científica de les diferents teories del desenvolupament neurològic i la seva fonamentació en les intervencions fisioterapèutiques, entre les quals la teràpia Vojta.

Els fisioterapeutes experts en aquesta teràpia i pediatria, Lourdes Macias i Lluís Perales, faran de moderadors de la formació.

Podeu obtenir més informació aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×