Renovem el projecte “Salut a les escoles”. Vols participar-hi?

Publicada el 22/10/2021

El Col·legi ha actualitzat els continguts i redissenyat el format de la formació del programa “Salut a les escoles”. Els objectius principals d’aquest programa se centren en transmetre i justificar, al nens i nenes d’entre 8 i 10 anys, com n’és d’important adquirir hàbits de vida saludable, evitar el comportament sedentari i realitzar les pautes mínimes d’exercici físic recomanables.

Aquelles i aquells fisioterapeutes que desitgin participar en aquest projecte hauran de realitzar prèviament una formació online gratuïta. Les inscripcions s’obriran el dilluns dia 25 d’octubre a les 10.00 h i finalitzaran el 29 d’octubre. El curs, que es podrà realitzar entre el 2 i el 16 de novembre i té una durada aproximada de dues hores, s’imparteix a través del campus online del Col·legi.

Aquesta formació oferirà estratègies pedagògiques per millorar la comunicació amb el públic infantil i així poder explicar de forma didàctica i il·lustrativa la relació entre el dolor musculoesquelètic i el sedentarisme, la falta de condició física i la prolongació del temps d’inactivitat, avaluar quines són les creences dels escolars i justificar la recontextualització i experimentar, mitjançant el joc, com és el cos, i com respon i s’adapta a diferents exercicis de força, equilibri i relaxació. També servirà per trencar creences errònies o mites relacionats amb la càrrega del pes de les motxilles o les postures mantingudes en base a l’evidència científica actual.

Per a més informació i inscripcions, clica aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×