Segona sessió del Meet&Science dedicada a l'exercici terapèutic en fisioteràpia

Publicada el 18/11/2021

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra la 2a sessió del Meet&Science el proper 30 de novembre a les 19.00 h al Brew Wild BCN (c/ Consell de Cent, 255, Barcelona). En aquesta segona sessió, que tindrà un format presencial i inclourà un pica-pica amb consumició, el tema de debat serà l'exercici terapèutic en fisioteràpia, i comptarà amb els ponents Xavier Linde (fisioterapeuta i CAFE) i Silvia Ortega (fisioterapeuta i doctora en Ciències de la Salut).

Les inscripcions per aquesta conferència, bonificada al 100% pel CFC, s'obriran el proper dijous 18 de novembre a les 16.00 h, i les podeu realitzar aquí, lloc en el qual també podreu trobar més informació de l’acte.

Us recordem que el Meet&Science són trobades científiques informals i en forma de debat que tenen com a objecte d’interès diferents aspectes de la fisioteràpia i la ciència com a nexe d’unió. Les trobades pretenen connectar fisioterapeutes i estudiants amb professionals sanitaris de referència, des de clínics fins a investigadors i científics de diferents àmbits d’actuació de la fisioteràpia.

Us hi esperem!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×