Obertes les inscripcions al II Congrés Internacional de Fisioteràpia, FTP22

Publicada el 17/12/2021

Avui obrim les inscripcions al II Congrés Internacional de Fisioteràpia (FTP22), que tindrà lloc a Barcelona els dies 27 i 28 de maig del 2022 al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, a tocar del Fòrum i del front marítim.

Us convidem a fer la vostra inscripció abans del 27 de febrer de 2022 i poder gaudir d’un descompte en el preu de la vostra inscripció.

El Congrés reunirà ponents d’aquí i d’arreu en un format obert pensat especialment per a fisioterapeutes catalans i de fora, estudiants del grau de fisioteràpia i formadors. Cadascú podrà fer-se la seva pròpia agenda, triant d’entre tota l’oferta.

Hi haurà universitats i ponents de diversos indrets experts en tots els àmbits de la fisioteràpia: el neuromusculoesquelètic, l’esportiu, el geriàtric, el neurològic, el respiratori, el pediàtric, COVID persistent i el del sòl pelvià, entre d’altres.

També hi haurà lloc per a una Fira Comercial amb diversos estands per a marques proveïdores de material, empreses de formació i innovació.

Serà, en definitiva, una molt bona ocasió per compartir durant dos dies seguits amb col·legues de professió catalans i d’altres comunitats i països, fer pinya, establir vincles i sinergies.

Recordeu que qui ho vulgui tindrà també la possibilitat de presentar-hi un pòster i/o una comunicació lliure o de participar al Concurs de projectes FTPitch.

Més informació i inscripcions aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×