Campanya de vacunació COVID-19. Obert al personal sanitari dels centres de Fisioteràpia de l’àmbit privat

Publicada el 12/03/2021

Com ja sabeu, el Col·legi col·labora amb Salut per facilitar l’accés a la vacuna contra la COVID-19 a les i els fisioterapeutes col·legiats en actiu que fan pràctica assistencial. Ara s’amplia aquesta possibilitat al personal sanitari de centres sanitaris de l’àmbit privat, motiu pel qual posem en marxa la recollida de dades, exclusivament, del personal sanitari que actualment treballi al centre, i del qual la categoria professional que s’indiqui en el seu contracte laboral estigui relacionada amb tasques assistencials i que estiguin en possessió del CIP (núm. d’identificació de la targeta del CatSalut).

Tots els professionals sanitaris treballadors del centre que disposin de col·legi professional (Infermeria, Fisioteràpia, Podologia, Òptica i Optometria, Logopèdia, Nutrició humana i dietètica, Odontòlegs) s’han d’adreçar al seu col·legi. En el cas dels fisioterapeutes col·legiats poden registrar-se aquí.

Altre personal del centre sanitari (de recepció, secretaria, neteja, comercial, gerència, etc.) no serà inclòs a la llista de vacunació atès que no es tracta de treballadors que tinguin tasques assistencials/sanitàries, i hauran de vacunar-se d’acord amb les directrius i prioritats que determinin les autoritats sanitàries.

Els col·legiats titulars dels centres sanitaris ubicats a Catalunya o els responsables assistencials o representants legals de l’empresa contractant que vulguin sol·licitar la inclusió del personal sanitari del seu centre a un llistat per a la vacunació de la COVID-19, han d’emplenar una declaració responsable per a cada treballador del centre, adjuntant la documentació que s’indica al formulari per aquest treballador. 

El correu electrònic que s’ha d’indicar en la declaració ha de ser el del titular del centre sanitari (si és col·legiat del CFC), o del responsable assistencial o representant legal d’una societat professional (sempre col·legiat del CFC).  En el cas que es tracti d’una societat no professional, la declaració responsable l’haurà d’emplenar el col·legiat administrador o el col·legiat responsable assistencial.

Per gestionar correctament la informació que se subministra en la present declaració i  enviar-la al Servei Català de la Salut, a l’Agència de Salut Pública de Catalunya, o a l’entitat competent que els pugui substituir en l’organització o execució del procés de vacunació indicat, és imprescindible que les dades introduïdes no continguin errors. 

Per això, us agrairem que abans d’enviar el formulari comproveu que les dades introduïdes són correctes i que no hi manca cap document adjunt dels sol·licitats. 

Tant el Col·legi com l'administració sanitària podran aplicar les mesures de comprovació i/o control necessàries per determinar la veracitat de les dades indicades així com de la documentació que s’adjunti. La inexactitud, falsedat o omissió, de caràcter essencial, de qualsevol dada o informació facilitada o la no presentació de la documentació que li pugui ser requerida determinarà l’exclusió del treballador indicat de la llista de vacunació, sense perjudici de les possibles responsabilitats si fos el cas.

Podeu accedir al formulari aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×