El grup “Projectes socials i culturals” del Consell Social del Col·legi organitza la conferència “Mindfulness i meditació per a una millor salut integral”

Publicada el 25/10/2022

Benvolgudes i benvolguts, com va sent costum, aquest petit grup del Consell Social format per nosaltres tres (Francesc, Xavier i Antoni), us vol convidar, un cop més, perquè ens acompanyeu a una activitat que hem planificat per al dia 17 de novembre a les 19 hores.

Aquest cop hem pensat un tema que cada cop més va agafant posició i importància dins la nostra societat. Volem que una persona experta ens expliqui els beneficis que podem obtenir si practiquem la meditació o mindfulness. Els entesos ens diuen que és un instrument de transformació de l'ésser humà, que ens facilita una millora de les percepcions i fa que millori la nostra consciència. Si volem acompanyar i ajudar les persones cal que nosaltres ens sentim i estiguem bé.

Us proposem trobar-nos per escoltar la nostra companya, la Dra. Sílvia Solé, fisioterapeuta i professora investigadora a la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.

Els objectius de la conferència són conèixer els conceptes de mindfulness i meditació, mecanismes d'acció, evidència científica i aplicacions.

L’activitat s’iniciarà amb una exposició teòrica, després de la qual es farà una breu pràctica que donarà pas a un torn de preguntes obert als i les assistents. Un cop finalitzada l'activitat, la Junta de govern ens convida a un piscolabis.

Preneu bona nota. L'activitat programada s'ho val. Ja sabeu, ens agradaria molt poder-vos saludar personalment.

Les inscripcions s’obriran el 26 d’octubre a les 10.00 hores. Us hi podeu inscriure aquí, on també trobareu més informació

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×