Organitzem una Jornada per formar voluntaris per tractar persones afectades d’Epidermòlisi bullosa (Pell de papallona)

Publicada el 01/02/2022

El proper dissabte 19 de febrer, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i les ONGs DEBRA Pell de Papallona i Go2, en el marc de la iniciativa posada en marxa conjuntament per les tres entitats, organitzen una Jornada l’objectiu de la qual és donar el tret de sortida al projecte de voluntariat previst i fer difusió i divulgació de la fisioteràpia en el tractament de les persones amb Pell de Papallona.

La jornada, que serà en format seminari web, està destinada i és requisit imprescindible per a aquelles i aquells fisioterapeutes que vulguin formar part de la borsa de voluntaris per tractar persones amb aquesta patologia.

Us recordem que la Pell de Papallona o Epidermòlisi bullosa és una malaltia rara, genètica i incurable a dia d'avui, que afecta 500 persones a Espanya, i que es caracteritza per l'extrema fragilitat de la pell de totes aquelles que la pateixen. La fisioteràpia té un paper clau en la prevenció de les deformitats i retraccions musculars, que són algunes de les conseqüències habituals de la patologia. També des de la fisioteràpia es pot treballar en l'educació dels cuidadors i cuidadores de les persones que tenen Pell de Papallona.

Podeu consultar el programa complert així com realitzar les inscripcions a la jornada aquí. Les inscripcions s’obriran el dimecres 2 de febrer a les 10.00 h.

Davant les malalties rares cal unir esforços, i això és el que han fet amb aquesta iniciativa posada en marxa pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i les ONGs DEBRA Pell de Papallona i Go2.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×