La fisioteràpia oncològica centra el 14è Esmorzar Col·loqui de la Secció Territorial de Lleida

Publicada el 22/03/2022

El proper dissabte 9 d'abril, la Secció Territorial de Lleida celebrarà la catorzena edició del seu tradicional Esmorzar Col·loqui, que enguany se centrarà en la fisioteràpia oncològica.

La sessió començarà amb la reunió anual per als col·legiats de la província de Lleida, en la qual els membres de la Secció faran un breu resum de la seva activitat durant l'any 2021 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2022.

La segona part serà una conferència a càrrec de la fisioterapeuta lleidatana Nerea Calvet sobre la fisioteràpia en oncologia. Segons l’OMS, el càncer és la principal causa de mort al món. Els fisioterapeutes ens trobem cada cop més persones, a consulta, que requereixen tractament i pateixen, han patit o patiran un càncer. Per tant, és necessari que estiguem formats per saber actuar davant d’un tipus de pacient que requereix una atenció i actuació específica. En aquesta xerrada s’explicarà com la fisioteràpia oncològica pot mantenir, millorar i restaurar la integritat i la funcionalitat del pacient oncològic, així com prevenir i tractar les seqüeles que se’n poden derivar.

Per cloure la jornada, la Secció Territorial de Lleida oferirà un esmorzar als assistents.

Per a més informació i inscripcions, clica aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×