Interposem un recurs contenciós administratiu contra el tracte discriminatori cap al nostre col·lectiu

Publicada el 16/05/2022

Després que la Generalitat desatengués els recursos interposats contra la resolució que no equiparava la nostra actuació davant la pandèmia amb la de la resta de professionals sanitaris, el Col·legi ha acordat donar suport als companys i companyes que van interposar el recurs d’alçada perquè en puguin interposar un de contenciós administratiu per defensar el dret al cobrament de l’ajut en règim d’igualtat amb les altres categories professionals.

Així doncs, aquells companys i companyes que van interposar inicialment el recurs d’alçada tenen a la seva disposició, de manera gratuïta, els serveis jurídics del Col·legi per interposar aquest recurs contenciós administratiu i així poder defensar els seus drets com a fisioterapeutes en totes les instàncies. Els serveis jurídics del Col·legi es posaran en contacte amb cadascun d’ells per informar-los personalment.

Us informem també que el Col·legi, a títol corporatiu, interposarà un recurs contenciós administratiu contra la pròpia Ordre del Departament de Treball de la Generalitat, que va acordar aquest tracte discriminatori cap al nostre col·lectiu.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×