Conferència sobre l’abordatge de la deficiència d’AADC amb fisioteràpia, a Vic

Publicada el 19/05/2022

La Secció Territorial de Catalunya Central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es complau a presentar-vos la segona edició de la  Jornada anual, en el marc de la qual s’oferirà, a més, una conferència gratuïta sobre “Fisioteràpia en l’abordatge de la deficiència d’AADC”. L’acte tindrà lloc el dimarts dia 14 de juny, a les 19.00 h, a l’aula B030 de la Universitat de Vic.

La fisioteràpia és una professió present en diferents àmbits de la salut, entre els quals, la pediatria. En aquesta conferència coneixerem el cas de la Irai i la seva experiència amb la fisioteràpia, a càrrec de la Carolina Moreno, mare de la Irai, i la Laura Crous, fisioterapeuta experta en pediatria.

La Irai és una nena que va néixer amb deficiència d’aminoàcid aromàtic de descarboxilosa (deficiència d’AADC) conegut també com a Parkinson infantil. El cos no pot sintetitzar les hormones de la dopamina, encarregada del moviment, ni de la serotonina, encarregada del plaer. N’hi ha 150 casos a tot el món.

La jornada  finalitzarà amb la reunió anual de la Secció Territorial de la Catalunya Central, en la qual els seus membres faran un breu resum de l'activitat de la Secció durant l'any 2021 i informaran de les activitats previstes per al 2022.

Les inscripcions a aquesta jornada s’obriran el dilluns 23 de maig a les 12.00 h. Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×