Commemorem del Dia de la Dona amb la tercera edició de la Jornada de Salut i Gènere

Publicada el 23/02/2023

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març), el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb el suport de l’Observatori de Gènere, organitza la tercera edició de la Jornada Salut i Gènere, que tindrà lloc el proper 7 de març i serà gratuïta i en línia. Enguany ens centrarem en el binomi dona-treball.

En aquesta ocasió realitzarem una activitat dinàmica per a la qual tenim pensat substituir les clàssiques ponències per diàlegs amens i participatius, en què l’advocada Andrea Accuosto i la fisioterapeuta Júlia Zamora compartiran informació i resoldran dubtes sobre les condicions laborals, les mesures de conciliació actuals i la relació dels ritmes biològics de la dona amb la productivitat.

També hi participaran Yolanda Castellano, fisioterapeuta i responsable de l’Observatori de Gènere del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, i Marlen Moreno, fisioterapeuta, tresorera de la Junta de Govern del CFC i membre de la Comissió de Dones i Igualtat de l’associació Intercol·legial. No hi podeu faltar!

Per a més informació i inscripcions pots clicar aquí

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×