Actualitza’t en l’ús de les tècniques de fisioteràpia invasiva

Publicada el 19/09/2023

El dissabte 7 d’octubre, en horari de 09.15 h a 12.45 h i en format online, tindrà lloc la Jornada Update Fisioteràpia Invasiva, organitzada per la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica del Col·legi i que és gratuïta per a col·legiats i col·legiades.

Actualment, cada cop és més habitual l’ús de les tècniques invasives dins la pràctica clínica dels fisioterapeutes per al maneig de les lesions neuromusculoesquelètiques.


L’objectiu d’aquest Update és poder posar en comú l’actualitat que envolta l’aplicabilitat de la punció seca, l’electròlisi percutània i la neuromodulació percutània, així com indagar en les bases fisiològiques que puguin explicar els seus bons resultats per així poder donar suport i justificar amb un major pes el seu ús en la pràctica clínica.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí

La formació tindrà lloc a través de la plataforma Zoom. Rebreu l’enllaç per assistir-hi durant les 24 hores abans de l’inici de la Jornada.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×