22D: conferència sobre evidència científica en activitat física terapèutica i 44a Assemblea Ordinària del CFC

Publicada el 13/12/2018

El proper dissabte 22 de desembre, a les dotze del migdia, tindrà lloc a la seu central del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya la 44a Assemblea Ordinària i, per arrodonir la jornada, a les deu del matí s’ha programat una conferència sobre evidència científica en activitat física terapèutica.

Impartiran la conferència les fisioterapeutes Mireia Solà (Màster en activitat física terapèutica i Postgrau en abordatge del dolor) i Àngels Pera (Màster en activitat física terapèutica, i Postgrau en Fisioteràpia càrdio-respiratòria, en Fisioteràpia en neurologia i en Fisioteràpia en geriatria).

La part de Mireia Solà porta per títol “Identificació i descripció dels assajos clínics en fisioteràpia, activitat física terapèutica i geriatria realitzats a Espanya i publicats”. Mitjançant una derivació del projecte d'identificació de la Cochrane, Solà identifica i avalua l’evidència de la pràctica d’activitat física en el col·lectiu de la gent gran.

Mireia Solà és fisioterapeuta assistencial a la residència Jaume Batlle de Barcelona i formadora d'equips sanitaris hospitalaris en el maneig del pacient; defensora i docent de la pràctica basada en evidència, i Col·laboradora en diferents projectes d'investigació en Fisioteràpia, amb recent estada de recerca científica internacional (a la Xina).

La part d’Àngels Pera porta per títol “Eficàcia d’un seguiment telemàtic per a promoure l’activitat física post-transplant hematològic (estudi pilot)”. Pera presentarà un estudi pilot que es posarà en marxa en breu i que permetrà ampliar el coneixement i l’evidència dels efectes positius de l’activitat física com a part del tractament de Fisioteràpia, concretament en pacients trasplantats.

Àngels Pera és fisioterapeuta de l'Institut Català d'Oncologia. La seva trajectòria està vinculada a l'oncohematologia i les cures pal·liatives, sobretot en l’àmbit hospitalari.

INSCRIPCIONS AQUÍ.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×