Convocada la 44a Assemblea Ordinària del CFC, per al 22D, amb una conferència prèvia, d’interès per a la professió

Publicada el 04/12/2018

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya convoca tots els col·legiats a la 44a Assemblea Ordinària, que tindrà lloc el proper dissabte 22 de desembre de 2018, a les 11.45h en primera convocatòria, a la seu central del CFC (c/ Segle XX, 78, Barcelona 08032). La segona convocatòria serà a les 12.00h.

L’ordre del dia d’aquesta 44a Assemblea Ordinària inclou quatre punts: la presentació del programa d'activitats per al 2019; la presentació i aprovació, si s'escau, del pressupost per a l’any 2019; la proposta i ratificació, si s'escau, de la creació de la Secció Territorial de les Terres de l'Ebre i de la Secció Territorial de l'Alt Urgell, i precs i preguntes.

Serà la primera assemblea que presidirà la nova Junta, després de les eleccions del passat 17N. En aquest sentit, el degà del CFC, Ramon Aiguadé, ha dit que s’ha convocat l’assemblea un dissabte al matí “per facilitar al màxim la participació” i, alhora, que lamenta que hagi caigut en “una data tan propera al Nadal, però els terminis del procés electoral no deixaven alternativa”.

Aiguadé ha recalcat, no obstant, que dues hores abans de l’assemblea, a les 10.00h, “hem previst una conferència sobre una tema d'interès per a la professió, que anunciarem properament” i que farà encara més interessant la jornada.

L’Assemblea Ordinària és el màxim òrgan de govern del CFC. És on es prenen les decisions importants i es marquen les línies estratègiques del proper any. Motiu pel qual, “animem a tothom a participar-hi de forma activa: a la Junta de Govern ens agradaria que la sala d’actes del Col·legi quedés petita, d’aquesta manera les idees serien més nombroses i el debat, més profitós”, ha recalcat el degà.

Per tal de fer més àgil el desenvolupament de l’Assemblea, a partir del dilluns 17 de desembre tots els col·legiats tindran a la seva disposició la documentació que s’hi presentarà: la podran demanar per correu electrònic a cfc@fisioterapeutes.cat.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×